Hoi, ik ben Floris!
En zoals u waarschijnlijk al geraden had, kook ik.
Ik had al wat liefde voor het koken meegekregen van mijn oma toen we nog samen het ontbijt stonden klaar te maken in de keuken.
Maar later mocht ik proeven van het Bourgondische leven en mijn passie voor verse en pure ingrediënten groeide.
Met die passie op een creatieve manier bezig zijn, werken met de handen, en ambacht produceren. Dat was hetgeen wat ik zocht en ik wilde nooit iets anders meer.
De koksopleiding was de eerstvolgende stap.
Hierna heb ik nog vele jaren met fantastische chef’s en koks mogen samenwerken in restaurants als Château St. Gerlach en Restaurant De Swaen. Tijdens deze ervaringen heb ik veel mogen leren en ontdekken, waardoor de liefde nog verder groeide.
Maar toch miste er nog iets… het contact met de gasten. Ik wilde zien hoe gasten genoten van mijn creaties. En ik wilde ook graag een op maat gemaakte bijdrage kunnen leveren aan hun speciale moment.
De droom voor een eigen bedrijf begon. Een bedrijf wat zich niet alleen richt op lekker eten, maar ook op gastvrijheid, en speciale momenten.
Dit alles heb ik samengebracht in FlorisKookt.
Mijn eigen private dining en catering bedrijf, volledig in het teken van op maat, puur, en gastvrij.